Gezocht: grafisch vormgever (m/v/duizendpoot)

Over Lke & architektenburo Jef Van Oevelen:
"Wij" zijn een Antwerps gevestigd architektenburo voorzien van een eigen grafisch buro onder de naam Lke. Lke is sinds 2007 verantwoordelijk voor zowel al het grafisch werk binnen dit architektenburo alsook voor een verscheidenheid aan opdrachten daarbuiten (print, web & ruimtelijk). Dankzij het toenemende aantal opdrachten bereiden wij onze grafische studio uit.

Ons portfolio:
www.Lke.be
www.jefvanoevelen.be

Wie zoeken wij:
Je hebt een diploma grafisch vormgeven en combineert een drietal jaar ervaring met een oog voor detail en een grote liefde voor grafisch ontwerp & architectuur. Je hebt ’n frisse kijk op print- en webdesign. Je beschikt over de skills om architecturale & grafische ontwerpen te presenteren. Je goochelt met Photoshop, Illustrator, Indesign en Lightroom. Je kan ontwerpen drukklaar zetten en de uitvoering van projecten nauwkeurig begeleiden. Kennis van CSS en HTML, Dreamweaver en Muse en/of cinema 4d  zijn mooi meegenomen. Je beschikt over een basis fotografie en je bent thuis in sociale media. Je bent leergierig op het vlak van nieuwe trends en ontwikkelingen in zowel commerciële, artistieke, grafische en architecturale vormgeving. Je bent bereid minimum 4/5 te werken en dit op zelfstandige basis.

Wat kunnen wij jou bieden:
We bieden je een boeiende job aan met zéér gevarieerde opdrachten, een ambitieuze werkomgeving, zeer enthousiaste collega's, en een mooie werkplaats. Starten is mogelijk vanaf  5/8/2014.

Kan je je vinden in de bovenstaande vacature, bezorg ons dan je cv, portfolio en motivatiebrief per e-mail. Dit kan naar mail@lke.be of lke@jefvanoevelen.be